RODO 

Sekretariat 43 8406 800, Rejestracja 43 8406 702

Strefa pacjenta

.
Najważniejsze informacje dla pacjentów.
Czytaj więcej ...

Usługi

.
Informacje o usługach świadczonych przez Szpital
Czytaj więcej ...

Pracuj z nami

.
Oferty pracy
Czytaj więcej ...

Kontakt

.
Dane teleadresowe
Czytaj więcej ...

Szanowny Pacjencie,

zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  1. podane przez Panią/Pana danych osobowych jest wymogiem ustawowym,

  2. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Wieluniu, ul. Szpitalna 16, 98-300 Wieluń,

  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielania świadczeń zdrowotnych na podstawie art. 6 ust. 1 pkt c) RODO,

  4. dane mogą być udostępniane przez SPZOZ w Wieluniu podmiotom upoważnionym do uzyskania informacji na podstawie przepisów ustawy z dnia
    6 listopada 2008 r. o prawach pacjenta i Rzecznika Praw Pacjenta,

  5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej,

  6. Pani/Pana dane będą przechowywane do czasu ustania obowiązku archiwizacji danych określonego Ustawą z dnia 6 listopada 2008 r. o prawach pacjenta
    i Rzecznika Praw Pacjenta,

  7. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania,

  8. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.,

  9. Inspektorem ochrony danych osobowych jest Ewa Kujawiak,
    e-mail:
    iTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 43 840 68 22.